magamról

Boldoggá tesz a kreativitásom megélése.
Lelkesít, foglalkoztat, hogy valamiből hogyan hozhatom ki a legtöbbet, legjobbat. Olyan dolgok izgatnak, amivel mindenki nyer, amikor nincs ellenérdekeltség.

Korábban vezető banki pozíciót cseréltem egy másik bank ajánlatára, ahol nem egy pozíció, hanem egy lehetőség várt. Húsz év alatt egyre feljebb jutottam a ranglétrán. Kampányokat és új szolgáltatásokat dolgoztam ki, ügyfélkezelést és tárgyalástechnikát oktattam. Országosan irányítottam a bank lakossági termékértékesítését és ügyfélakvizícióját. Boldoggá tett a munkám, mert megvalósíthattam az ötleteimet, s azok mérhető eredményekkel jártak.

A húsz év első fele a boldog munkáról, a második fele a lehetőségeim, a szenvedélyem megéléséről szólt. A Professzori Klub ötlete, kidolgozása, bevezetése, majd tízéves működtetése semmihez nem fogható örömöt és sikert adott. Büszke vagyok rá, mert a saját ízlésem szerint működtethettem, mert a Magyarországon dolgozó professzorok közel 75 százaléka tagja volt, több mint 1200 fő, s azért is, mert marketing szakon a mai napig innovációként tanítják, nemzetközileg is elismert kezdeményezés.  A Kiválóságok Klubja egy újabb mérföldkő volt, A Professzori Klubbal együtt fontos állomásai az életemnek.

Most kreatív üzletfejlesztési szakértőként másoknak segítek, hogy megéljék az álmaikat, vágyaikat. A minőség, az emberi értékek fontosak nekem, nem érdekelnek az üres szavak, ígéretek, kizárólag a tettek. Maximalista és kritikus vagyok, de szenvedélyes lelkesedés fűt, hogy akiben hiszek – a jókból, a legjobbakból –, azokból a legjobbat hozzam ki.


⌈kedves érdeklődő⌋    ⌊magamról⌉   ⌈vállalom⌋
⌈rólam mondták⌋    〈blog〉    ⌊kapcsolat⌉